Falsterbo Golfklubb är en golfklubb med riktigt gamla anor. Men nu har vi tagit steget ut i den digitala världen och skaffat en blogg. Men vad kommer vi att skriva om i bloggen? Jo, det kommer att bli lite allt möjligt om golf.

Stor erfarenhet ger rikt innehåll

Vi har en mycket stor erfarenhet av golf och har spelat under flera år. Dessutom har vi varit ansvariga för både små och stora turneringar. Det gör att vi kan ge tips och råd inom flera områden gällande golf. Vår kunskap gör också att vi vågar ge oss in i diskussioner som andra lämnar. Här på bloggen kommer du som läsare att kunna upptäcka ett rikt innehåll som omfattar de flesta olika delar inom golfens värld. Även om du inte har spelat golf så länge kommer du att bli positivt överraskad av allt det som du kan läsa mer om här. Sajten riktar sig nämligen till alla, inte bara till golfproffs.

Vad golfen egentligen innebär

För många är golfen bara ett fritidsnöje som utövas någon gång ibland när det finns tid. För oss som driver den här bloggen är golfen dock en livsstil. Vi är på plats på golfbanan ofta, flera gånger i veckan. Det spelar ingen roll om det regnar lite smått eller om det är mycket varmt ute. Vi är där i alla fall. Det finns paraplyer att använda och man behöver inte stå mitt ute på banan i åska. Under vintern går det att slå ett par bollar inomhus för att hålla swingen igång. Det kan dessutom vara ett perfekt sätt att öva sig på att slå lagom hårt eller löst. Det finns inomhushallar där man både kan öva på långskott och puttar. Så kallade golfsimulatorer där man inte slår iväg en riktig boll fungerar också bra och det krävs inte lika stora utrymmen för en sådan.

Om man vill bli en duktig golfare kan man finna en hel del böcker att läsa, och här på sajten kan du läsa många tips som du kan ha nytta av. Men det räcker inte. För att bli riktigt duktig måste man också spela golf i flera olika förutsättningar. Att bara ha spelat på en platt gräsbana när det är vindstilla är betydligt lättare än att spela på en kuperad bana när det regnar och blåser en del ute.

Varför välja vår blogg?

Du kan läsa en hel del intressanta tips och artiklar här på vår sajt. De tips som vi ger här kommer från vår kunskap och vi har testat flera av dem. Om du är nybörjare inom golf kommer du också att finna bra råd om utrustning som kan vara bra att ha. Kanske kan du inte köpa allt på en gång? Då får du tips på vad som kan vara klokt att köpa till en början.

Här får du som läsare veta mycket om golf och allt runt omkring sporten. Du kan också få veta mer om hur det fungerar att betta på sport, något som blivit allt mer populärt under de senaste åren. Kanske har du funderat på att börja betta men inte hittat någon information om hur man gör och om vilka betting-alternativ du kan välja mellan? Då har du kommit helt rätt nu och dessutom kan du få mycket rolig och intressant information om golfen som sport.